BABAGAN AWAKE DHEWE

DAYA EAGLE

EAGLE POWER MACHINERY (Shanghai) Co., Ltd. diadegaké ing Shanghai ing Agustus 2015, minangka perusahaan ilmiah lan teknologi sing fokus ing riset, pangembangan, produksi lan dodolan produk mesin pertanian lan aksesoris.

  • babagan awake dhewe

CUSTOMER VISIT News

DAYA EAGLE

Lingkungan anyar, wiwitan anyar |EAGLE POWER pindhah menyang pabrik anyar, mbukak lelungan anyar!

Wiwit panyiapan EAGLE POWER MACHINERY (JINGSHAN) CO., LTD., Volume bisnis saya tambah saben taun, lan ...

mbukak lelungan anyar2
  • Lingkungan anyar, wiwitan anyar |EAGLE POWER pindhah menyang pabrik anyar, mbukak lelungan anyar!

    Wiwit panyiapan EAGLE POWER MACHINERY (JINGSHAN) CO., LTD., Volume bisnis saya tambah saben taun, lan pasar saya tambah akeh, pabrik asli ora bisa nyukupi kabutuhan produksi saiki ...

  • Warta Latihan

    Kanggo nambah katrampilan staf lan nambah kawruh teori produksi, EAGLE POWER MACHINERY (JINGSHAN) CO., Ltd. wis nganakake pelatihan keterampilan kanggo kabeh staf produksi.Sajrone latihan, pro ...

  • Bedane Generator Bensin lan Generator Diesel

    1. Dibandhingake karo generator diesel, kinerja safety saka genset bensin kurang karo konsumsi bahan bakar dhuwur amarga macem-macem jinis bahan bakar.2. Bensin generator pesawat wis ukuran cilik karo bobot entheng, sawijining daya utamané online engine digawe adhem karo daya ngisor lan gampang kanggo mindhah;Daya...

  • Apa Genset?

    Nalika sampeyan miwiti njelajah opsi daya serep kanggo bisnis, omah, utawa papan kerja, sampeyan bakal bisa ndeleng istilah "genset".Apa sejatine genset?Lan kanggo apa?Singkatnya, "genset" singkatan dari "generator set".Asring digunakake bebarengan karo istilah sing luwih dikenal, "generator ...