• spanduk

Lingkungan anyar, wiwitan anyar |EAGLE POWER pindhah menyang pabrik anyar, mbukak lelungan anyar!

mbukak lelungan anyar1

Wiwit panyiapan EAGLE POWER MACHINERY (JINGSHAN) CO., LTD., Volume bisnis saya tambah saben taun, lan pasar saya tambah akeh, pabrik asli ora bisa nyukupi kabutuhan produksi saiki.Supaya bisa nyukupi kabutuhan pangembangan perusahaan kanthi cepet, kanggo mujudake ekspansi lan transformasi perusahaan sakabèhé, lan kanthi lengkap nganyarke gambar merek, perusahaan kita wis miwiti rencana intensif, desain, transformasi lan relokasi.

mbukak lelungan anyar2
mbukak lelungan anyar3
mbukak lelungan anyar4

Ing proses relokasi iki, kabeh staf EAGLE POWER MACHINERY nerusake semangat "ngatasi kesulitan, ngewangi saben liyane, nyawiji dadi siji", kanthi wektu mung setengah sasi, ngleksanakake jalur produksi bengkel, fasilitas mbentuk set lengkap peralatan, bahan. lan pamindhahan personel, rampung relokasi situs reresik munggah ing wektu sing padha, cepet dibangun pabrik anyar nganti standar.

mbukak lelampahan anyar5
mbukak lelungan anyar6
mbukak lelungan anyar7

Pemindahan pabrik kasebut minangka tonggak sejarah anyar ing sejarah pangembangan EAGLE POWER MACHINERY.Pabrik anyar digawe saka bengkel mesin gedhe lan bengkel spare parts.Bangunan kantor lan asrama lagi dibangun.Dhuwur bengkel wiyar lan padhang, sing bisa nyukupi kabeh syarat produksi.

mbukak lelungan anyar8
mbukak lelungan anyar10

Saiki, EAGLE POWER MACHINERY (JINGSHAN) CO., LTD.Pabrik anyar wis mlebu ing negara produksi normal, bakal ngadhepi masa depan kanthi sikap anyar lan syarat sing luwih dhuwur, ngliwati tantangan anyar, menyang puncak anyar!

mbukak lelungan anyar10

Wektu kirim: Oct-28-2022