• spanduk

Babagan awake dhewe

EAGLE POWER MACHINERY (Shanghai) Co., Ltd.

Madeg ing Shanghai ing Agustus 2015

EAGLE POWER MACHINERY (Shanghai) Co., Ltd. diadegaké ing Shanghai ing Agustus 2015, minangka perusahaan ilmiah lan teknologi sing fokus ing riset, pangembangan, produksi lan dodolan produk mesin pertanian lan aksesoris.Produk utamané kalebu mesin diesel banyu-digawe adhem, mesin diesel online-digawe adhem, mesin bensin, generator set, etc. Produk utamané digunakake ing ngumbah emas, pertambangan, crushing, dipakani, industri lan urip saben dina, etc. lan njelajah pasar, produk kita wis diekspor menyang Asia Kidul-Wétan, Afrika, Timur Tengah, Amerika Kidul lan negara lan wilayah ing saindhenging donya, lan wis akeh ngalembana dening pelanggan.

Wiwit panyiapan kita, kita tansah pracaya lan mekso aturan operasi kanggo ngormati lan jujur ​​kanggo saben customer, kumpul elit industri kanggo nambah efficiency produksi lan kualitas produk, mbisakake dhéwé kanggo njaga daya saing ing kompetisi pasar galak, lan banjur kita bisa. berkembang luwih cepet lan stabil.Ing wiwitan taun 2019, anak perusahaan sing diduweni kabeh, EAGLE POWER MACHINERY (Jingshan) Co., Ltd., diadegake ing Jingshan, Provinsi Hubei.

Sawise nandhang sangsara kanggo sawetara taun, kita wis thukul dadi supplier kualitas dhuwur kondhang ing ngarep lan luar negeri.Kanthi pangembangan perusahaan, kita uga duwe klompok riset produk profesional lan tim kontrol kualitas.Ing mangsa ngarep, kita bakal kanthi setya nyedhiyakake dhukungan teknis lan layanan sawise-sales berkualitas tinggi kanggo para pelanggan anyar lan lawas ing omah lan ing luar negeri.

Prinsip Layanan Kita

Kasetyan, Tanggung Jawab, Efisiensi, Kerjasama, Syukur!

Jalan Pengembangan

EAGLE POWER MACHINERY (Shanghai) Co., Ltd. didegaké ing Shanghai ing Agustus 2015

EAGLE POWER MACHINERY (JINGSHAN) CO., LTD didegaké ing Hubei, Jingshan ing Januari 2019.

EAGLE POWER cabang Jingshan wis entuk sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001 ing Agustus 2019.

Kualitas lan safety set generator kita wis entuk sertifikasi CE saka Uni Eropa ing Oktober 2019.

Hubei EAGLE POWER International Trade Co., Ltd. diadegake ing April 2020.

TAUN
WE DIPADAT
ING SHANGHAI ing 2015
+
KARYAWAN
DAYA EAGLE
KARYAWAN
+
METER KOTAK
AREA GUDANG
(JINGSHAN)
+
USD
MODAL Dhaptar
(JINGSHAN)
budaya perusahaan
pasar
pasar1