• spanduk

Kabar

  • Apa sebabe banyu adhem ora bisa diwiwiti?

    Apa sebabe banyu adhem ora bisa diwiwiti?

    1, Gagal daya Yen chiller ora bisa miwiti, langkah pisanan kanggo mriksa apa sumber daya bisa digunakake kanthi bener.Kadhangkala, bisa uga ana pasokan listrik sing ora cukup utawa ora ana, sing mbutuhake pengawasan lan pangopènan.Kajaba iku, uga perlu kanggo mriksa apa ana ...
    Waca liyane
  • Jinis lan kahanan sing ditrapake pompa banyu

    Jinis lan kahanan sing ditrapake pompa banyu

    Ana macem-macem jinis pompa banyu, sing bisa digolongake dadi macem-macem jinis adhedhasar prinsip kerja, tujuan, struktur, lan medium pangiriman.Ing ngisor iki sawetara klasifikasi utama lan aplikasi pompa banyu: Miturut prinsip kerja.Pum perpindahan positif ...
    Waca liyane
  • Apa ukuran pompa banyu sing kudu digunakake kanggo irigasi tetanèn

    Apa ukuran pompa banyu sing kudu digunakake kanggo irigasi tetanèn

    Nalika milih pompa banyu irigasi tetanèn, perlu nimbang kabutuhan banyu lan wilayah irigasi tartamtu.Umumé, pompa 2-3 inci luwih umum, nanging kahanan tartamtu kudu ditemtokake miturut kahanan sing nyata.1, spesifikasi umum kanggo agri...
    Waca liyane
  • Keuntungan saka Generator Frekuensi Variabel Cilik

    Keuntungan saka Generator Frekuensi Variabel Cilik

    Generator frekuensi variabel cilik nawakake macem-macem kaluwihan sing nggawe dheweke cocog kanggo macem-macem aplikasi.Mangkene sawetara keuntungan utama saka solusi daya sing kompak lan efisien: 1. Kompak lan Portabel: Generator frekuensi variabel cilik dirancang kanggo gampang ...
    Waca liyane
  • Njlèntrèhaké kanthi ringkes komposisi struktur lan fungsi komponen mesin diesel

    Njlèntrèhaké kanthi ringkes komposisi struktur lan fungsi komponen mesin diesel

    Abstrak: Mesin diesel bisa ngasilake tenaga sajrone operasi.Saliyane ing ruang pembakaran lan mekanisme rod penghubung engkol sing langsung ngowahi energi termal bahan bakar dadi energi mekanik, uga kudu duwe mekanisme lan sistem sing cocog kanggo njamin operasi, lan ...
    Waca liyane
  • Rencana transformasi set generator diesel tekanan rendah kanggo kenaikan tekanan dhuwur

    Rencana transformasi set generator diesel tekanan rendah kanggo kenaikan tekanan dhuwur

    Abstrak: Set generator tegangan rendah saiki dadi pilihan sumber daya darurat kanggo umume pangguna, lan model iki biasane nuduhake set generator diesel 230V / 400V sing umum digunakake ing pasar.Nanging, ing sawetara panggonan, amarga jarak antarane kamar generator diesel lan electrical ...
    Waca liyane
  • Alesan kanggo kangelan ing miwiti mesin diesel siji silinder banyu-digawe adhem

    Alesan kanggo kangelan ing miwiti mesin diesel siji silinder banyu-digawe adhem

    1. Wektu pasokan bahan bakar ora bener, lan sudut maju sumber bahan bakar bisa uga gedhe utawa cilik.Yen gasket instalasi pompa minyak tekanan dhuwur wis dirusak sadurunge, dianjurake kanggo mulihake menyang kondisi pabrik asli.Amarga sudut maju pasokan bahan bakar wis ad ...
    Waca liyane
  • Apa tegese pompa mesin diesel kaliber 4 inci, 6 inci, lan 8 inci?

    Apa tegese pompa mesin diesel kaliber 4 inci, 6 inci, lan 8 inci?

    Mesin Diesel minangka mesin pembakaran internal kanthi konsumsi bahan bakar paling murah, efisiensi termal paling dhuwur, jangkauan daya sing amba, lan adaptasi kanggo macem-macem kecepatan ing mesin tenaga termal.Uga wis digunakake digunakake ing industri tutup pump banyu.Pompa mesin diesel nuduhake pompa sing ...
    Waca liyane
  • Carane ngatasi bocor katup ing generator diesel cilik?

    Carane ngatasi bocor katup ing generator diesel cilik?

    Generator diesel cilik duwe struktur kompak, ukuran cilik, lan bobot entheng, yaiku udakara 30% luwih entheng tinimbang generator umum.Dheweke ora mbutuhake piranti sing nggunakake energi kompleks kayata gulungan eksitasi, exciter, lan regulator AVR kanggo generator umum.Efisiensi lan faktor daya ...
    Waca liyane
  • Sawetara Masalah sing Perlu Digatekake ing Panyimpenan Mesin Diesel Cilik

    Sawetara Masalah sing Perlu Digatekake ing Panyimpenan Mesin Diesel Cilik

    Minangka mesin umum, mesin diesel cilik digunakake ing akeh panggonan.Sawetara bisnis cilik mbutuhake mesin diesel kanggo jangka panjang, dene liyane mbutuhake mesin diesel biasa.Nalika nyimpen, kita kudu ngerti titik-titik ing ngisor iki: 1. Pilih panggonan sing apik kanggo nyimpen.Nalika petani tetep cilik ...
    Waca liyane
  • Apa mesin diesel siji silinder hawa-cooled duwe daya gedhe?

    Apa mesin diesel siji silinder hawa-cooled duwe daya gedhe?

    Kaya sing wis dingerteni, China wis dadi kuwasa pertanian wiwit jaman biyen.Kanthi perkembangan teknologi, bidang tetanen uga wiwit maju menyang mekanisasi lan modernisasi.Kanggo akeh petani saiki, mesin diesel siji silinder hawa-cooled banget bantuan, lan ...
    Waca liyane
  • Masalah sing kudu digatekake nalika nggunakake mesin diesel sing digawe adhem silinder siji

    Masalah sing kudu digatekake nalika nggunakake mesin diesel sing digawe adhem silinder siji

    Mesin diesel sing digawe adhem hawa silinder tunggal digunakake digunakake ing produksi mesin pertanian minangka daya pendukung kanggo mesin pertanian cilik.Nanging, amarga lack of technical kawruh antarane akeh pangguna mesin diesel siji silinder air-cooled, padha ora ngerti carane kanggo njaga ...
    Waca liyane