• spanduk

SET POMPA AIR ALUMINIUM DIESEL

Katrangan singkat:

Bobot entheng lan desain kompak Pangopènan gampang, mung copot bolt kanggo klan ing njero casing.

Meet sawetara saka sudhut aplikasi gegandhengan karo online digawe adhem mesin diesel.

Gunakake: Pertanian lan omah.


Detail Produk

Tag produk

1. Daya kuwat: crankshaft sakabèhé saka unit diesel wis kaku gedhe, kekuatan dhuwur lan efficiency transmisi dhuwur saka torsi.
2.Teknologi canggih: panggunaan teknologi canggih internasional lan awak jinis gantry, bantalan geser, cooler sirip piring, penukar panas sing dipasang, Filter lenga Rotary lan sistem pendinginan ganda.
3.Ekinerja xcellent: kumelun, indeks gangguan kanggo nggayuh produk nasional banget, konsumsi bahan bakar luwih murah tinimbang standar nasional produk banget 2.1g/KW.h ndhuwur.
4.Hjurusan otomatisasi: kanthi otomatis, manual lan fault timer mriksa fungsi, kabèh proses ngawasi kondisi apa, bisa mulihake Gagal fungsi restart otomatis, wis lubrication otomatis, wis dadi panas, nggawe peralatan miwiti luwih aman lan iso dipercoyo;Kanthi remot kontrol kamar kontrol tengah lan fungsi remot kontrol, uga bisa duwe sambungan bus lapangan (fungsi opsional).Baterei nganggo daya ngambang otomatis (arus konstan, voltase konstan, daya trickle) kanggo mesthekake yen baterei ana ing status siyaga sawayah-wayah.
5. Gampang kanggo nggunakake: dilengkapi instrumentasi remot, miturut perlu kanggo nyambung menyang pusat kontrol, instalasi, nggunakake, pangopènan trep.

Lingkup aplikasi

MODEL GENSET

YC50P

YC80P

YC100P

SUNCTION/DISCHARGE PORT DIA (mm)

50 (2")

80 (3")

100 (4")

KAPASITAS MAKS (m³/ jam)

22

30

40

MAKS. KEDALA (m)

15

13

16

MAKS. SUNCTION HEAD (m)

7

MODEL ENGINE

YC173F(E)

YC178F(E)

YC186FA(E)

ENGINE CONT.OUTPUT (kw)

2.8

4.0

6.3

KECEPATAN MESIN (rpm)

3600

SISTEM STARTING

RECOIL START UTAWA ELECTRICAL START

Perpindahan mesin (cc)

246

296

418

KAPASITAS TANGKI BAHAN BAKAR (L)

2.5

3.5

5.5

UKURAN: L * W * H (mm)

510*420*545

580*470*575

665*500*625

BOBOT RESIK (kg)

38

49

62.5


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk