• spanduk

SUPER SILENT DIESEL INDUSTRI GENERATOR SET

Katrangan singkat:

Daya kuwat 30KW / 380V, Mesin diesel papat silinder sing adhem banyu, Boros panas sing efisien, Output stabil, Sistem regulasi kacepetan kontrol elektronik, Daya sing kuat, Struktur sing kuat, Swara-bukti, cocog banget kanggo panggunaan konstruksi.


Detail Produk

Tag produk

Fitur

1. 100% tembaga brushless motor, konduktivitas banget lan mundhut kurang;Kabeh tembaga nduweni resistance suhu dhuwur, titik leleh dhuwur, output stabil lan daya cekap.
2. Generasi daya eksitasi dhewe, generator nganggo magnet permanen kanggo mesthekake yen motor ora kelangan eksitasi lan ngasilake daya kanggo wektu sing suwe.
3.Sistem cerdas ATS otomatis nyadari wiwitan otomatis lan mateni set generator, ngoper otomatis, pangiriman titik otomatis, ngawasi data lan proteksi weker, lan nyadari "ora dijaga".
4.Sistem inlet lan exhaust udara sisih dilengkapi tutup pandhuan udara ing sisih siji kothak.Udhara exhaust mbuwang gas liwat slot guide online kanggo ngurangi gangguan exhaust saka unit lan mbalikke bali saka wedhi lan bledug.Multiple saluran inlet lan exhaust online njamin daya cekap saka unit.
5. Upgrade sepi, urip gangguan kurang, lan luwih seneng lingkungan nyaman saka udhara seger.

Generator Diesel

Model

YC-20GF3

YC-30GF3

Frekuensi dirating (hz)

50/60HZ

50/60HZ

Nilai output (kw/kva)

20/25

30/37.5

Daya output siyaga (kw/kva)

21.5/27

33/41.25

Tegangan Rated (V)

380

380

Model mesin

K4100D

N4105D

Jinis mesin

Sekawan silinder, vertikal, 4 langkah, mesin diesel banyu adhem

Sekawan silinder, vertikal, 4 langkah, mesin diesel banyu adhem

kacepetan engine

1500rpm

1500rpm

Pamindahan (L)

2.224

2.3

Sistem wiwitan

Mulai Listrik

Mulai Listrik

Fase No.

Telung fase

Telung fase

Faktor daya

0.8

0.8

Tipe Alternator

Tiga fase (tanpa sikat)

Tiga fase (tanpa sikat)

Kontrol voltase

AVR

AVR

Kapasitas tangki bahan bakar

Paling 8 jam

Paling 8 jam

Tipe struktur

meneng

meneng

Bore * stroke (mm)

100*115

105*115

ukuran (mm)

2000*900*1200

2150*900*1200

Bobot garing (kg)

850

900

Diesel Generator Set Panelusuran Tabel

5-10 kVA

11-15kVA

16-20KVA

21-30KVA

31-40kVA

41-60kVA

61-80kVA

81-100kVA

101-120 kVA

121-150 kVA

151-200kVA

201-300kVA

Cummins

Perkins

Yuchai

Weichai

Mitsubishi

Kubota

Lovol

Volvo Penta Kab

Ricardo

Doosan

Yangdong

Quanchai

Kanggo rincian liyane, pls aja ragu-ragu kanggo hubungi kita.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita