• spanduk

GENSET DIESEL Swara lan MOVEABLE

Katrangan singkat:

5KW / 220V daya kuwat, Kang cocok kanggo Family nggunakake, Air-digawe adhem mesin diesel siji silinder, bahan bakar-efisien, Low gangguan, Gampang pamindhahan, tenan lan konfigurasi becik lan output kuat.


Detail Produk

Tag produk

Setel generator diesel seluler uga disebut stasiun tenaga seluler, desaine unik, mobilitas dhuwur, pusat gravitasi sing kurang, safety braking, manufaktur sing apik banget, penampilan sing apik, ciri-cirine dikenalake kaya ing ngisor iki:

1. Pigura trailer generator diesel mobile wis gandheng dening slot Beam, karo pilihan cukup saka kelenjar, kekuatan dhuwur lan rigidity apik;Ing wektu sing padha dilengkapi struktur suspensi spring godhong.

2. Trailer nganggo pigura traksi jinis kait sing bisa diatur dhuwur, cocok kanggo kabeh traktor dhuwur;Poros lurus sing dilas nganggo tabung baja bunder, struktur kompak, aman lan dipercaya.

3.Sekawan sudhut pigura dilengkapi piranti dhukungan mekanik, sing dilengkapi rem inersia, rem parkir lan rem darurat kanggo njamin keamanan unit ing macem-macem kahanan.Ing mburi ngarep pigura kasedhiya karo rodha ndhukung, kang nduweni fungsi prewangan beban vertikal saka unit lan uga nduweni fungsi nuntun.

4. Kendaraan kabeh dilengkapi indikator setir lan rem, ing wektu sing padha dilengkapi plug standar lampu mburi.Seri set generator diesel seluler nduweni macem-macem struktur lan fungsi: push tangan, roda telu, roda papat, stasiun tenaga mobil, stasiun tenaga trailer, stasiun tenaga listrik sing kurang bising, stasiun tenaga kontainer seluler, kendaraan teknik listrik, lsp.

Proteksi stereoskopik enem langkah
nang liyane langkah sistem pangayoman, aman kanggo nggunakake, cerdas kanggo generate karo free sumelang

DIESEL POMPA AIR BESI-05

Nganyarke insulasi swara katun kedap swara
Ing njero multi-lapisan katun kedap swara sing dikelilingi insulasi swara nyaman lan aman

DIESEL POMPA AIR BESI-04

Tangki bahan bakar 16L luwih gedhe, toleransi gedhe
Ora perlu nambah bahan bakar kerep, toleransi gedhe luwih stabil, kanggo mesthekake kabutuhan ing sembarang wektu

GENSET DIESEL Swara lan MOVEABLE 0106

Luwih Perlindhungan Lapisan Ing Paket
Papan kayu;Plastik Packing Sabuk
Karton;Basis sing dikuatake

GENSET DIESEL Swara lan MOVEABLE 0107

Carane ngetung output generator?

GENSET DIESEL Swara lan MOVEABLE 0103

Piranti listrik sing umum digunakake
Sampeyan bisa mbukak minangka output dirating saka peralatan listrik (kayata bohlam lampu, tv)
Cathetan: yen nganggo lampu sing dipimpin, pls kontak karo kita (sawetara gelombang sing dipimpin beda-beda banjur differenet generator set.)

GENSET DIESEL Swara lan MOVEABLE 0104

Piranti listrik kanthi pemanasan
Sampeyan bisa mbukak kanthi 1.3 kaping minangka output dirating saka applicance digawe panas (kayata kompor induksi, ceret, open gelombang mikro, open etc)

GENSET DIESEL Swara lan MOVEABLE 0105

Aplikasi listrik kanthi kelas persepsi
Sampeyan bisa ngemot 2.2-2.5 kaping minangka output sing dirating saka applicance iki kanthi kelas persepsi (kayata AC, pompa, kulkas, mesin goreng es, mesin es krim dll)
Sampeyan bisa mbukak 3 kaping ing kompresor udara, pompa sumur jero, crane dll.

Paramèter

MODEL

YC6700T/T3

YC7500T/T3

YC8500T/T3

FREKUENSI RATED (hz)

50

60

50

60

50

60

RATED OUTPUT (kw)

4.8

5.0

5.2

5.7

7.0

7.5

MAKS. OUTPUT (kw)

5.2

5.5

5.7

6.2

7.5

8.0

TEGANGAN RETED (V)

110/220  120/240  220/240  380/220V  400/230V

MODEL

YC186FAE

YC188FAE

YC192FE

JENIS MESIN

Silinder tunggal, Vertikal, 4 tak, mesin diesel berpendingin udara, injeksi langsung

BORE*STROKE (mm)

86*72

88*75

92*75

PILIHAN (L)

0.418

0.456

0.498

RATED DAYA KW (r/min)

5.7

6.3

6.6

7.3

9.0

9.5

KAPASITAS LUBE (L)

1.65

1.65

2.2

SISTEM STARTING

ELECTRICAL wiwitan

KONSUMSI BAHAN BAKAR (g/kw.h)

275.1

281.5

274

279

275

280

ALTERNATOR

 

FASE NO.

FASA TUNGGAL/TIGA FASA

FAKTOR DAYA (COSΦ)

1.0/0.8

JENIS PANEL

 

OUTPUT RECEPTACLE

ANTI-LOOSENING UTAWA TIPE EROPA

OUTPUT DC (VA)

12V/8.3A

GENSET

 

KAPASITAS TANGKI BAHAN BAKAR (L)

16

16

16

JENIS STRUKTUR

SUPER SENENG

SUMUT(dB/7m)

66

UKURAN UMUM: L * W * H (mm)

935*555*760

935*555*760

935*555*760

BOOT KERING (kg)

165

170

225


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita