• spanduk

SET POMPA AIR BESI BESI TEKANAN TINGGI DIESEL UDARA KUAT

Katrangan singkat:

wiwitan daya trep, operasi stabil, getaran cilik, konsumsi bahan bakar kurang, volume cilik, struktur kompak, stabilitas lan linuwih.Fungsi sealing luwih dhuwur tinimbang pompa sentrifugal biasa, lan banyu ing cangkang pompa ora bakal dikosongake kanthi aktif sawise motor mati.Motor nyopir turbin kanggo muter kanthi kacepetan dhuwur, kanthi cepet mbentuk tekanan negatif (vakum) ing pompa.Tekanan atmosfer digunakake kanggo nambah tekanan banyu menyang cangkang pompa lan banjur sirah centrifugal.


Detail Produk

Tag produk

Perusahaan kita mrodhuksi set pump karo kabeh mesin diesel misuwur minangka daya, liwat Produsèn profesional mrodhuksi, kopling elastis dhuwur utawa kopling diafragma karo pump banyu disambungake langsung, wiwit Bukak saka modul kontrol LCD éling kontrol otomatis saka grup pump.Bisa dilengkapi kepala beda lan aliran pompa banyu kanggo pelanggan kanggo milih miturut kabutuhan beda.

Fitur seri pompa sentrifugal mbukak dobel:
Nihan pompa gampang dibukak lan dibongkar, lan gampang dipriksa.Yen bagean kudu diganti, pusat alignment awak pompa lan pipa inlet lan outlet ora bakal kena pengaruh.
Desain nyedhot dual nduweni kinerja nyedhot sing apik banget, njamin sawetara nyedhot dhuwur sanajan ing operasi aliran dhuwur.Pump shaft seal bisa non-cooling packing seal utawa non-cooling single face non-imbangan mechanical seal.SIngle-tataran pindho nyedhot pump centrifugal punika anyar nyimpen energi pump cilik pamisah horisontal, kimia lan fisik kanggo ngaturaken banyu utawa cairan liyane padha banyu, miturut syarat pangguna, kanthi ngganti struktur pump lan materi bisa digunakake kanggo transportasi. luwih akeh banyu utawa wedhi lendhut kabeh jinis cairan korosif, seri pompa iki digunakake ing pabrik, tambang, sumber banyu lan saluran banyu kutha, pembangkit listrik, irigasi lan saluran banyu, lan macem-macem proyek konservasi banyu.

Eagle Power, Nganyarke Teknologi Air-cooled

Eagle Power, kuwat Lan Stabil
Irit energi, Surging Power
Badan Mesin Alloy, Awet Kaya Anyar
Perlindhungan Cerdas, Aman Lan Simpen Gratis
Ngirit Bahan Bakar Lan Konservasi Energi, Kuwat Lan Awet
Konservasi Energi lan Konsumsi Sedheng, Irit lan Praktis

Logo Eksklusif Eagle Power
Eagle Power Exclusive Nozzle
Eagle Power Engine Body Code
Kode Keamanan Eagle Power

POMPA AIR BAYI DIESEL

Lingkup aplikasi

1. Tekanan ultra dhuwur, aliran gedhe, angkat nyedhot dhuwur lan gangguan sing sithik;Nduwe fungsi self-priming sing stabil lan kecepatan priming sing cepet banget.
2.Iki digawe saka bahan tahan karat lan nduweni fungsi tahan asam, alkali lan karat.Operasi stabil, idling lan urip dawa.
3. Workmanship kepileh, ukuran cilik, bobot entheng, fungsi stabil lan instalasi trep;Kualitas dipercaya lan umur layanan sing dawa.

MODEL

2*2

3*3

4*4

INLET / UKURAN (mm)

50

80

100

UKURAN OUTLET (mm)

50

80

100

KAPASITAS MAKS (m³/ jam)

30

35

40

42

105

120

MAKS. KEDALA (m)

68

82

75

90

45

50

IMPELLER (mm)

175

198

188

208

150

170

ENGINE CONT.OUTPUT (kw)

4/5.5

6.7/10

6.7/10

9/13

9/13

17/23

MODEL ENGINE

178F

186FA

186FA

192F

192F

192F

Bobot NET (kg)

42

42

58

58

68

68

UKURAN: L * W * H(mm

580*490*570

580*490*630

580*490*630


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    Kategori produk