• spanduk

JENIS KAMA MESIN DIESEL DINGIN UDARA KELAS Dhuwur

Katrangan singkat:

Daya sing kuwat, Emisi sing sithik, Pangopènan sing prasaja, Nyedhiyakake 3 nganti 22 Daya kuda kanggo set generator & pompa banyu & mesin konstruksi & mesin pertanian & peralatan kehutanan.


Detail Produk

Tag produk

Fitur

1. Intensitas dhuwur, daya dhuwur lan konsumsi bahan bakar murah ngirit kuwatir, gaweyan lan dhuwit.
2.Eddy saiki dipeksa online cooling sistem wis boros panas kuwat, operasi luwih tahan lan stabil, lan ora perlu kanggo nambah banyu.Cocog kanggo ara-ara samun lan papan liyane kanthi kekurangan banyu.
3.Sistem bahan bakar injeksi langsung, atomisasi sing apik, konsumsi bahan bakar sing sithik lan injeksi bahan bakar sing luwih tepat.
4. Nangani ngatur kacepetan manungsa bisa nemokake kacepetan apa wae, lan dilengkapi basis pemasangan kabel throttle, sing bisa nginstal kabel throttle kaya sing dibutuhake.
5. Kothak paduan aluminium, dikuwatake lan kenthel, boros panas kanthi cepet, suhu minyak sing sithik lan bobot entheng.

MODEL

YC173F(E)

YC178F(E)

YC186FA(E)

YC188FA(E)

YC192FA(E)

JENIS MESIN

Silinder tunggal, Vertikal, 4 tak, mesin diesel berpendingin udara, injeksi langsung

BORE *STROKE (mm)

73*59

78*62

86*72

88*75

92*75

PILIHAN (L)

0.246

0.296

0.418

0.456

0.498

RASIO KOMPRESI

20:1

20:1

20:1

20:1

20:1

DAYA RATED (kw)

2.5

2.8

3.7

4.0

5.7

6.3

6.6

7.3

9.0

9.5

DAYA RATED (hp)

3.5

3.8

5.0

5.5

7.8

8.6

9.0

10.0

12.0

13.0

KECEPATAN ENGINE (rpm)

3000

3600

3000

3600

3000

3600

3000

3600

3000

3600

SISTEM STARTING

RECOIL START UTAWA ELECTRICAL START

JENIS LUBE

SAE10W-30, SAE15W-40 UTAWA CD GRADE (Ndhuwur)

JENIS BAHAN BAKAR

DIESEL(0#Panas,-10#MUSIM DINGIN)

KONSUMSI BAHAN BAKAR / RATE SPEED

g/(kw.h)/r/min

≤280,2/3000

≤276,1/3000

≤275.1/3000

≤274/3000

≤275/3000

≤288.3/3600

≤285.6/3600

≤281.5/3600

≤279/3600

≤280/3600

KAPASITAS TANGKI BAHAN BAKAR (L)

2.5

3.5

5.5

5.5

5.5

KAPASITAS LUBE (L)

0.75

1.1

1.65

1.65

2.2

Ukuran Umum: L * W * H (mm)

420*380*470

385*420*450

420*460*495

422*480*530

455*500*550

BOOT KERING (kg)

28 (MULAI RECOIL)

33 (MULAI RECOIL)

47 (MULAI RECOIL)

52 (MULAI RECOIL)

57 (MULAI RECOIL)

32 (MULAI ELEKTRIK)

38 (MULAI ELEKTRIK)

52 (MULAI ELEKTRIK)

57 (MULAI ELEKTRIK)

62 (MULAI ELEKTRIK)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    Kategori produk